Höstens storauktion är den 14 november

Föreningen ordnar auktioner på stormötena. Två gånger per år är det dags för vår Storauktion där det säljs frimärken, vykort och annat som har med filateli att göra. Fram tills dess så finns det auktion på våra månadsmöten

Här ser du bilderna på kommande månadsauktion. Restlistan från tidigare auktioner finns på Samlamera

Klicka på pilarna längst ned till vänster / får du bilderna i fullskärm.

loading...

Objekten visas i klubblokalen på auktionsdagen kl 16.00 - 18.00

Alla är välkomna att lämna bud.

Inbjudan till auktionen går ut enskilt till samtliga medlemmar i Malmö Filatelistförening. Inbjudna är även medlemmarna i Samlareföreningen Vattenmärket och Filatelistföreningarna i Lund, Ystad, Tomelilla, Eslöv m fl. Här sker inbjudan genom att auktionslistan översänds till föreningarna.

Bud från dem som inte kan närvara vid auktionen mottages av Börje Jarlvik per tel 040-913611, e-post b.jarlvik@telia.com eller brev till postadressen Ellingegatan 16, 217 73 Malmö.

Frågor kan ställas till George Svensson tel 040-470856

För auktionen gäller att ingen köpareprovision uttas och inga fasta höjningar finns. Man bjuder vad man vill från utropspriset och uppåt. Om inropade objekt inte hämtas och betalas på auktionen eller man har meddelat att så sker nästkommande onsdag på klubblokalen mellan kl 16.00 – 19.00 så kontaktas inroparen för överenskommelse om hur betalning och utlämning skall tillgå.

Förklaringar:  o = stämplat,  xx = postfriskt,  x = ostämplat, icke postfriskt,

 (x) = ostämplat utan gummi

Kataloger:       F = Facit 2017,  Mi = Michel 2014